Town at NightStairwayCDMarblesHightechNightLeafFacePic architect
                             HOME ¦ ABOUT US ¦ PRESSROOM ¦ SERVICES ¦ EVENTS ¦ CONTACT ¦ NETWORK              www.theiprcompany.com

Latest NEWS»

"Dansk to-mands firma kæmper mod pirater i Kina

Det lille konsulenthus, The IPR Company ApS fra Struer har fået del i det store IPR-projekt ”China IPR SME Helpdesk” under EU-Kommissionen. Projektet skal afhjælpe de mange kopi-problemstillinger samt den manglende fokus på beskyttelse af produkter og design hos europæiske MMV’ere, der er i eller på vej til Kina...." Read more.

"IPR skal indtænkes i alle led af værdikæden med et internationalt perspektiv, samtidigt med man tager alvorligt hensyn til lokale forhold. Kend problemerne, markedet, markedsaktørerne, mulighederne og dine behov” Read more.

Pas på de intellektuelle rettigheder når der outsources – Der er nogle udfordringer, men også muligheder i den kinesiske IPR-lovgivning, som gør, at man som dansk virksomhed skal tænke sig om, når man sourcer i Kina. Både inden for varemærker, patenter, designs og ophavsrettigheder gælder der specielle regler i Kina, som man skal være opmærksom på. Read more.

Den globale mission II: Krigen mod Kinas kopipirater Henrik G. Jacobsen var som virksomhedsjurist i LEGO med til at føre legetøjsgigantens sag ved domstolene i Kina i 2002. Han har i dag sit eget firma, The IPR Company, som har specialiseret sig i at hjælpe danske virksomheder med at tackle piratkopieringer i Kina. Read more.

Danfoss opruster mod kopisterne "Vi bliver især kopieret i Kina, og typisk sendes kopierne via Mellemøsten til EU. Så vi har allerede problemer i Europa i dag, men de er ikke så store som i andre dele af verden. Dette er et forsøg på at stoppe strømmen, før den for alvor tager fart," siger [Danfoss]. Pakken er udarbejdet af danske The IPR Company, der rådgiver danske virksomheder om IP-beskyttelse i Kina. Read more.

"Virksomhederne forstår ikke politikernes moral, når det gælder kopi-produkter" En billig pakke kopi-lego til fem kr. Det virker måske uskyldigt, når den danske turist står på et lokalt marked i Østen. Men det enorme marked for kopiprodukter koster danske virksomheder dyrt. Read more.

Contact »

Thank you for your interest in The IPR Company. If you are interested in more information regarding The IPR Company and what we can do for your company, you are welcome to contact us using the below contact details.

We look forward to hear from you  

The IPR Company

Holstebrovej 6

DK-7600 Struer

Denmark

CVR. 28-81-91-29

 

Henrik G. Jacobsen
Manager

Tlph. +45 5052 7216

 

HGJ@theiprcompany.com 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SERVICES »

The IPR Company is the first company to serve clients with an interactive EU Customs Application software - an outstanding concept, which has been positively recieved by both Customs authorities and clients.

Read more about the EU customs product here.

Read IPR Manager at Danfoss A/S' comments on the EU customs application product here.

 

 

 

© 2008 The IPR Company